Entreekaart Prinsebal 2018

15.00

Bestel hier uw toegangskaarten voor het Prinsebal 2018.
De kosten bedragen €15,- per toegangskaart.

Categorie:

Eventinformatie

Wanneer en hoe laat?
Op zaterdag 3 februari 2018 vind het Prinsebal plaats. Deze zal plaatsvinden bij Bernaards op de Brusselstraat 97. Het Prinsebal opent haar deuren om 19.00 uur en het Prinsebal eindigt om 1.30 uur Bestel nu uw toegangskaarten voor het Prinsebal 2018.

Wat zijn de kosten en hoe kunt u betalen?
De kosten bedragen €15,- per entreekaart. Deze kunt u tijdens het bestelproces veilig via iDEAL, Bancontact / Mister Cash of SOFORT Banking betalen.

Hoe ontvang ik mijn toegangskaart(en)?
Uw entreekaart(en) worden na uw bestelling binnen 5 minuten digitaal per e-mail aan u verzonden. De entreekaart(en) dient u op de avond van het Prinsebal mee te nemen, zodat deze ingecheckt kunnen worden. U mag deze zowel digitaal als op papier meenemen.

Kleine lettertjes
Een entreekaart geeft op vertoning (papier/digitaal) toegang tot het Prinsebal op 3 februari 2018 voor één persoon (v.a. 18 jaar) en wordt bij binnenkomst geactiveerd. De entreekaart is niet inwisselbaar voor geld, een andere entreekaart of anderszins inwisselbaar. Daarnaast mogen entreekaarten niet worden doorverkocht of anderszins voor commerciële doeleinden worden gebruikt. Het herroepingsrecht is niet van toepassing bij de aankoop van entreekaarten. Tenslotte zijn entreekaarten niet overdraagbaar aan derden.